Squid Games

Versla de rest en loop weg met jouw beloning!

Squid Games

Hou jij van een uitdaging, een toffe avond met je vrienden en/of collega's en van een hoop plezier en lachen? Dan zijn onze escaperooms een aanrader!

Squid games ontleent inspiratie aan het gelijkbekende Squid Game van Netflix. Je hebt de 'bodem' van je leven bereikt. Het geld is op en hebt in feite niets meer om voor te leven. Dan plotseling krijg je de kans om alles in één uitdagend spel om te draaien. Pas wanneer je akkoord bent gegaan en jezelf midden in het spel begeeft, besef je dat de gevolgen van het spel groter zijn dan je dacht.

Haal jij het tot het einde van het spel en loop jij weg met een levensveranderende beloning?

€ 29,95 per groep

Tof en heel veel lachen!

Super leuk hoe deze escaperoom is opgebouwd! Niet alleen haasten tegen de klok, maar ook zorgen dat je op het eind sneller, beter en slimmmer bent gebleken dat je vrienden! Super tof concept zo! Puzzels waren ook goed en uitdagend! Goede feature dat er tips aanwezig zijn in het spel!
Irja H.

Gaaf! Nog nooit gedaan zo!

Echt gaaf! Met je team vanuit verschillende plekken spelen. Relaxed, maar toch de adrenaline van een escaperoom! Doordat je apart van elkaar speelt is samenwerken nog belangrijker en ook gelijk zoveel meer grappiger! Perfecte combi van uitdaging, gezelligheid en strijd!
Mark G.

Escape Crew


Speel waar en met wie je wilt. Schrijf je in met jouw team, versla de klok en overklas de andere teams. Bij Escape Crew gaat het niet alleen om snelheid, maar om het verslaan van je tegenstanders! Een extra toffe, uitdagende online ervaring voor veel plezier!

Online Escaperooms


Alle escaperooms van Escape Crew worden in verschillende varianten aangeboden. Zo weet jij zeker dat de escaperoom die jij speelt de juiste uitdaging biedt! Dus hoe en met wie jij ook speelt, er is altijd een escaperoom gemaakt voor jouw vermaak!

Neem contact op


Heb je een vraag? Een tof idee voor een escaperoom? Wil je samenwerken met Escape Crew? We beantwoorden graag je vragen en kijken graag naar jouw voorstel om de ervaring voor onze spelers uitdagend, uniek en plezierig te houden!