OVer ons

Leuke dingen moet je doen!

Samenspel, uitdaging, competitie en gezelligheid!

Escape Crew geeft een extra dimensie aan escaperooms.
De klok verslaan is leuk, maar je vrienden, collega's en iedereen die het tegen jou durft op te nemen verslaan, dat geeft pas écht voldoening!

We wilden een unieke ervaring creëren waar je als team écht op de proef wordt gesteld. Een echte onderlinge en realtime strijd, waar vernuft, kennis, samenwerken en communicatie centraal staan. Een uitdaging die je kunt aangaan waar en met wie je ook bent.

Op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen?

Wil je een voorproefje van wat je kunt verwachten?

Escape Crew


Speel waar en met wie je wilt. Schrijf je in met jouw team, versla de klok en overklas de andere teams. Bij Escape Crew gaat het niet alleen om snelheid, maar om het verslaan van je tegenstanders! Een extra toffe, uitdagende online ervaring voor veel plezier!

Online Escaperooms


Alle escaperooms van Escape Crew worden in verschillende varianten aangeboden. Zo weet jij zeker dat de escaperoom die jij speelt de juiste uitdaging biedt! Dus hoe en met wie jij ook speelt, er is altijd een escaperoom gemaakt voor jouw vermaak!

Neem contact op


Heb je een vraag? Een tof idee voor een escaperoom? Wil je samenwerken met Escape Crew? We beantwoorden graag je vragen en kijken graag naar jouw voorstel om de ervaring voor onze spelers uitdagend, uniek en plezierig te houden!