Speelgoed achter slot en grendel

Help de elfjes van de Kerstman bij het speelgoed te komen!

SPEELGOED ACHTER SLOT EN GRENDEL

Deze leuke escaperoom is speciaal gemaakt voor gezinnen met kinderen die (vooral) rond kerstmis een unieke en toffe kerst-ervaring zoeken!

De elfjes van de kerstman moeten zorgen dat de zak van de kerstman gevuld is met cadeaus voordat de kerstman met zijn rendieren en slee op pad gaat. Er is alleen een klein probleempje. De kamer waar al het speelgoed in bewaard wordt zit op slot en de code van de deur is kwijt.

Help jij de elfjes van de kerstman op tijd de deur open te krijgen en al het speelgoed in de zak van de kerstman te krijgen? Anders krijgen heel veel kindjes geen cadeautjes deze kerst...

Bestel Speelgoed achter slot en grendel

Deze superleuke kerst-escaperoom is geschikt voor gezinnen met jonge kinderen t/m 10 jaar en zeer gezellig om samen met papa en mama te spelen!

Deze escaperoom is ontwikkelt in samenwerking met docenten van een basisschool en pedagogisch medewerkers om goed het juiste niveau te creƫren en met veel plezier gespeeld door leerlingen van groep zes, zeven en acht.

Nu vanwege lockdown in prijs verlaagd!
Van 12.95 voor 3.95!

Super leuk!

Wat leuk opgezet! We hebben gezellig met het gezin gespeeld en gelachen met zijn allen! Goed dat er ook echt is gelet op het niveau en de lengte van de escaperoom, zodat de aandacht optimaal bij het spel was en de motivatie hoog bleef!
Nanda P.

Heerlijk gespeeld!!

Vandaag heerlijk gespeeld met de kinderen in jullie escaperoom! Het niveau was goed. De puzzels waren leuk en uitdagend en het verhaal zat leuk in elkaar! Hopelijk in de toekomst nog meer van dit soort escaperooms!
Marijke N.

Escape Crew


Speel waar en met wie je wilt. Schrijf je in met jouw team, versla de klok en overklas de andere teams. Bij Escape Crew gaat het niet alleen om snelheid, maar om het verslaan van je tegenstanders! Een extra toffe, uitdagende online ervaring voor veel plezier!

Online Escaperooms


Alle escaperooms van Escape Crew worden in verschillende varianten aangeboden. Zo weet jij zeker dat de escaperoom die jij speelt de juiste uitdaging biedt! Dus hoe en met wie jij ook speelt, er is altijd een escaperoom gemaakt voor jouw vermaak!

Neem contact op


Heb je een vraag? Een tof idee voor een escaperoom? Wil je samenwerken met Escape Crew? We beantwoorden graag je vragen en kijken graag naar jouw voorstel om de ervaring voor onze spelers uitdagend, uniek en plezierig te houden!