Escaperooms

Versla andere teams en claim de overwinning!

In ontwikkeling

We zijn druk bezig om steeds meer online escaperooms te ontwikkelen en aan te bieden. Elk met hun eigen specifieke story en puzzels. Hier zie je de geplande escaperooms die binnenkort gereleased zullen worden.

Wil je weten wanneer een escaperoom online staat en je kunt niet wachten om te spelen? Laat het ons weten via onderstaande buttons!

Nu in ontwikkeling...

Bloedmaan

Kille kamers

Meerdere gezichten

Hollende heksen

Escape Crew


Speel waar en met wie je wilt. Schrijf je in met jouw team, versla de klok en overklas de andere teams. Bij Escape Crew gaat het niet alleen om snelheid, maar om het verslaan van je tegenstanders! Een extra toffe, uitdagende online ervaring voor veel plezier!

Online Escaperooms


Alle escaperooms van Escape Crew worden in verschillende varianten aangeboden. Zo weet jij zeker dat de escaperoom die jij speelt de juiste uitdaging biedt! Dus hoe en met wie jij ook speelt, er is altijd een escaperoom gemaakt voor jouw vermaak!

Neem contact op


Heb je een vraag? Een tof idee voor een escaperoom? Wil je samenwerken met Escape Crew? We beantwoorden graag je vragen en kijken graag naar jouw voorstel om de ervaring voor onze spelers uitdagend, uniek en plezierig te houden!