AANGEMELD!! GOED GEDAAN.


Na de aanmelding krijgen jullie coördinaten toegestuurd hoe jullie naar het squid-toernooi moeten komen. Eenmaal aangekomen bij de coördinaten staan jullie op het vliegveld. Een onbekende man geeft jullie twee blaadjes mee. Bekijk deze wanneer niemand jullie ziet!! Tijdens een bakje koffie valt er per ongeluk koffie over de blaadjes heen...

Kluis nummer 101 .....

WAT IS DE CODE VAN DE KLUIS??


Escape Crew


Speel waar en met wie je wilt. Schrijf je in met jouw team, versla de klok en overklas de andere teams. Bij Escape Crew gaat het niet alleen om snelheid, maar om het verslaan van je tegenstanders! Een extra toffe, uitdagende online ervaring voor veel plezier!

Online Escaperooms


Alle escaperooms van Escape Crew worden in verschillende varianten aangeboden. Zo weet jij zeker dat de escaperoom die jij speelt de juiste uitdaging biedt! Dus hoe en met wie jij ook speelt, er is altijd een escaperoom gemaakt voor jouw vermaak!

Neem contact op


Heb je een vraag? Een tof idee voor een escaperoom? Wil je samenwerken met Escape Crew? We beantwoorden graag je vragen en kijken graag naar jouw voorstel om de ervaring voor onze spelers uitdagend, uniek en plezierig te houden!